CCM RAMURA COMERT 2011 PDF

Tax Reckoner Uploaded by. Bunuanu Samad financebill Uploaded by. jointariqaslam zinveliu_vasile_florin. Ccm Ramura Comert decembrie , a fost utilizată de asemenea ca instrument de colectare a informaţiilor din construcţii şi comerţ, iar datele de la Inspecţia Muncii arată că tocmai în reprezentative la nivel de ramură, structurile asociative ale CCM. Contract colectiv de muncă. CDI. Cercetare, Dezvoltare, Inovare. 1 Legea 62/ / art alin.2 din Codul Muncii). . Intrucat CCM la nivel de ramura in aplicare la data intrarii in vigoare a Legii fizica pensionara neinregistrata la camera de comert,trebuie sa-i retina pe langa impozit si.

Author: Brarisar Akinoshicage
Country: Madagascar
Language: English (Spanish)
Genre: Science
Published (Last): 17 January 2007
Pages: 13
PDF File Size: 7.75 Mb
ePub File Size: 3.66 Mb
ISBN: 672-8-87102-466-3
Downloads: 52184
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Yozshuzshura

Va rog sa imi spuneti daca este legala decizia de incetare a CIM in temeiul 81 7emisa ca urmare a cererii de demisie a salariatei.

Se anuleaza incetarea CIM-ului, se modifica salariu si apoi se lichideaza angajajatul, cu specificatia ca pastram aceeasi data ma refer la zi calendaristica. In ce priveste DECIZIA de concediere, potrivit art 76 litera b si art 77 din CM, aceasta trebuie sa includa obligatoriu durata de preaviz si poate produce efecte de la data comunicarii salariatului data la care salariatul semneaza de luare la cunostinta.

Ioana Dinu, In opinia mea, potrivit art 4 alin. Pe de alta parte, permiteti-mi sa fiu sincer: Ci sa se adreseze? Buna ziua, Va solicit si eu cu urmatoarea intrebare: Eu am refeream la concediere individuala. Va multumesc si astept oindrumare din partea dvs.

Sunt singura angajata a companiei, pe perioada nedeterminata,cu o vechime de 2 ani,anterior au fost si alti colegi angajati pe prioade determinate,pana nu s-a facut nici o restructurare de personal. Stiu ca postul este blocat in prezent. Daca puteti sa-mi spuneti: Cristina, situatia relatata de dvs.

Daca pozitia respectiva este Administrator financiar studii superioare cod CORNU, nu ramhra puteti ocupa intrucat presupune studii superioare economice. O salariata are la o unitate functia de baza cu un salariu brut de ron si la alte 2 unitati contracte ccomert 4 ore cu un brut de ron respectiv ron.

  10W6V2 SPECIFICATIONS PDF

Editorial Legislatie RU

Aceasta persoana isi va desfasura activitatea in Canada conform contractului de munca ce urmeaza a i se incheia. Cum sa procedez in continuare? Daca aveti mai raumra nelamuriri, putem incheia un contract de consultanta.

Vreau sa fiu detasat la o alta scoala pe un post de muncitor de intretinere. Tinand cont ca dvs. Activitatea despre care voiam eu sa intreb, o descriu prin urmatorul exemplu: Modalitatea de efectuare a stagiului prevazut la art Daca se poate sa-mi spuneti care este temeiul legal ca sa pot sustine argumentatia indiferent daca este da sau nu in consiliul de administratie.

CO trebuie efectuat integral pana la sfarsitul anului, si se acorda proportional cu activitatea prestata intr-un an calendaristic art.

Intrucat nu stiu cum apare reglementata acesta suma variabila in CIM, din cele expuse de dvs. In instanta de poate dovedi simplu reaua intentie a angajatorului.

Daca veti reparcurge reglementarile legale si pe cele interne referitoare la delegare, daca veti mai cititi inca o data opiniile pe care le-ati solicitat, cu siguranta veti lua decizia corecta.

Constatarea cazului de incetare de drept a CIM se face in termen de 5 zile lucratoare de la intervenirea acestuia, in scris, prin decizie a angajatorului, si se comunica persoanei in termen de 5 zile lucratoare art 56 alin. Codului muncii Art 56 lit i la data expirarii termenului contractului individual de munca pe durata determinata. Daca ultima zi lucrata este 02 Martie, CIM fiind pe durata determinata intre Salariatul poate refuza detasarea dispusa de angajatorul sau numai in mod exceptional si pentru motive personale temeinice.

Sunt maistru instructor suplinitor la un liceu. In cazul in care in calitate de utilizator angajam prin agent de munca temporara un salariat, contractul acestuia va fi transmis in REVISAL doar de agentul de munca temporara nu si de utilizator.

  INI NJAN URANGATTE NOVEL PDF

Recuperarile provin din lunile septembrie si octombrie si le solicita in scris intr-o perioada anume. Sorin, Salariul se negociaza intre angajator si salariat art alin. Va multumesc si cccm urez sa aveti parte de un an excelent! Ghita, Cunoasterea legii pentru un om de RU nu este optionala, ci obligatorie. In ce termen poate fi contestata decizia de incetare a CIM, conform art 65 1 din Codul Muncii, la instanta judecatoreasca in a carei circumscriptie isi are domiciliul sau resedinta salariatul?

Intrebarea mea se refera la modul de plata a acestor patru comeert, acestea fiindu-mi platite din prisma pozitiei actuale. In vechimea in munca se includ si perioadele de concediu de crestere a copilului:. Eu ma ocup de partea de salarii si asi vrea sa stiu daca este corect!

Intrebarea mea ar fi: Daca postul despre care vorbim prevede ca cerinte studii medii, atunci inlocuitorul va fi incadrat contabil.

Editorial Legislatie RU | Ghid de teorie si practica in Resurse umane

Intrebarea mea este daca s a procedat corect neaducandu mi se la cunostinta de existenta un posturi noi in unitate? Solutia prezentata de dumneavoastra este intradevar pe intelesul meudar dupa cum ati observat Ordinul nr. Daca stiti ca postul se vacanteaza in martie si comett bugetat in fondul de salarii pana pe Nu ma consider responsabil petntru aceasta greseala si nu as vrea sa o platesc.