ACATISTUL DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS PDF

Acatistul Domnului nostru Iisus Hristos download video to MP3 or MP4 format in a few minutes, fast and easy to use!. Acatistul Domnului Nostru Iisus Hristos prices, Bizanticons Art store objects, Orthodox religious items. On Wednesday, September 25, AM UTC-4, Nomen Nescio wrote: > ?v=RDUXVaz8P_Q.

Author: Zulkim Malajar
Country: Botswana
Language: English (Spanish)
Genre: History
Published (Last): 3 August 2012
Pages: 251
PDF File Size: 19.88 Mb
ePub File Size: 10.32 Mb
ISBN: 528-8-74866-726-7
Downloads: 48137
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Shazragore

Nu vor disparea banii si ajunge doar pomelnicul. Cu rugaciune la Dumnezeu si sub indrumarea unui acatustul bun totul este mai usor! Am pus in acelasi plic o scrisoare si pomelnicul cu bani. Din tot sufletul, din tot cugetul si cu toata puterea mea!

E mult de povestit dar rezumand,mi-am gasit linistea si ca printr-o minune,toate au inceput sa revina la normal Mergeti cu incredere la Manastire si rugativa Bunului Dumnezeu pentru ca eu am fost si m am rugat si m a ajutat. Nu citesti mai mult de sase Psalmi pe zi,deoarece ies diavolii la razboi si poate ca nu esti pregatit cu Post, plus Spovedanie, plus Impartasanie, ca sa poti duce acest razboi.

Daca e cineva care a fost de curand sau care vrea sa mearga, as vrea sa stiu daca il pot gasi pe parintele npstru aceasta perioada. Pelerinaj la Manastirile din Oltenia si Prislop iunie Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi! In timpul rugaciunii se aprinde o lumanare de la biserica.

Un leu sau o suta are aceiasi valoare in fata Mantuitorului. Cred cu tarie ca ma vei ajuta si sprijinii cand mi-e greu. Eu sunt singura de f.

1571 impresii despre Mănăstirea Frăsinei

Cat costa pe 40 zile? Mozes Oare cum poti sa ajungi la Man Frasinei,la Pr Valerian ,decat cu masina personala sau cu mijloacele in comun?

Intreaga cladire a fost distrusa cu exceptia acelei statuete. EU sunt in italia si vreau sa platesc o slujba. Personal nu cunosc nici manastirea nici Preotul! Hriatos mai cautati preoti care deschid cartea! Cu putin timp in urma visam si planuiam sa avem si un copil in casnicia noastra fericita, acum el doarme in bratele altei femei. Dupa vreo doua zile mi-a scris un sms nosteu este in spital. Ii multumesc Bunului Dumnezeu ca a ajuns acatistul si ma rog pt sanatatea celor de la manastire.

  BEATA PAWLIKOWSKA NIEMIECKI PDF

Marie Domnul este cu tine.

Asezati 3 lumanari pe o farfurie plina cu zahar in locul cel mai inalt din casa. Dupa cum ai vazut si tu ,pe ecest site ,nu exista nici un numar de telefon de la manastire sau de la vreun parinte.

Conferință susținută de maica Siluana Vlad: „Iubirea şi dependenţa emoţională – cum le deosebim?“

Maica iubita protejeaza pelerinii, fii alaturi de noi in toate drumurile noastre. Am trecut printr-un divort,dupa 32 ani de trai cu bune si mai putin bune. Cu toata stima si respectul pentru Parintele Ioanichie Popescu si calugari mi-am pierdut increderea in conditiile ca e ceva din ciclul alba neagra Intrarea Maicii Domnului in biserica. Povestea spune ca statueta ar fi fost adusa din Spania, avand inaltimea de aproximativ 30 cm. Sper sa va fie de folos. Acopera-i cu mantia Ta pe sarmanii fara ajutor, si piinea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!

Este o rugaciune ajutatoare la vreme de probleme pe care le intampini in viata.

Nicoleta Lungu la ce adresa ati trimis daca ati primit raspuns de la parintele Ioanichie Popescu? Dai de pomana la un sarac din biserica o sticla de ulei, 1 kg de faina, 1 kg. Dumnezeu vrea sa vada si curatirea noastra de patimi, pacate, prin spovedanie, implinirea canonului, ascultarea de duhovnic, impartasanie cu binecuvantarea duhovnicului, post, fapte bune, participare la sfintele slujbe, nejudecarea aproapelui, milostenie, smerenie, dragoste!

Uneori discut cu iisuus si nici acum nu intelegem cum am putut face unele greseli dar Si astfel nu voi recunoaste poate niciodata prezenta Lui in viata mea; intoarcerea mea – a fiului risipitor – pe care npstru asteapta, devine un vis rupt de realitate… Marturisesc ca… Sunt pricina pentru care sufera aceste chinuri. Pentru sanatatea lui Ioan;Rocsana copii mei si Ioan Paul cumnatul meu cu probleme grave de sanatate in afara de sf.

  ELECTROACUPUNTURA VOLL PDF

Vreau si eu o familie, un bebe Multumesc! Sau din Biblia Ortodoxa, citesti zilnic Psalmii 3 – 30 -plus trei Psalmi pe zi.

Home – Saint Matthew Romanian Orthodox Church of Ottawa

Chiar nu pot sa inteleg ce s-a intamplat cu el, cum de s-a schimbat atat de radical si asa dintr-o data. Troparul Adormirii Maicii Domnului Gl. Vreau sa public rugaciunea pe care eu am facut-o timp de 9 zile consecutiv si anume rugaciunea Sfintei Fecioare din Juquilami-am pus 2 dorinte si cu ajutorul lui Dumnezeu sper sa notru implineasca: Dupa nostu s-a incercat de trei ori acest lucru, s-a tras concluzia ca ea doreste sa ramana in oras.

Nu l ai simtit pe D zeu deloc? Am scris sincer si din suflet o scrisoare parintelui.

Fiecare depune in cutia prevazuta pentru contributiile enoriasilor, cat poate. Am fost ieri ma manastirea Frasinei ca sa dau un acatist.

Acatiste si Paraclise for Android – APK Download

Se spune 9 zile de Marti si pe timpul cat se recita se aprinde o lumanare. Aceasta este esenta generala a Cultului Ortodox, in care noi ne indemnam unii pe altii sa-i raspundem iubirii neconditionate a lui Dumnezeu, prin participarea la sfintele slujbe, Cel care ne asteapta si ne intampina in mod domnuluo in Biserica Sa Cea Sfanta. Dumnezeu sa ne ajute pe totii!